Bilvælgerguiden

Bliv klogere på hvilken bil du skal vælge

Hvilken bil skal man vælge?

Der er mange overvejelser ved køb af ny bil, og sikkert også en masse spørgsmål omkring hvilket mærke og model, der passer til netop dit behov. Nedenfor prøver vi at komme med vores bud på, hvilke overvejelser, der er fornuftige ved valg af ny bil og hvilke mærker/modeller, der passer på forskellige typer af behov. Se om du kan passe ind i én af vores opdigtede arketyper nedenfor:

Få personlig rådgivning

Hvilken persontype er du?

Nedenfor har vi listet nogle arketyper, som du kan hoppe direkte til og læse mere om. Her vil de forskellige biltyper og modeller også fremgå, så du kan blive klogere på, hvilken model der passer bedst til dine behov:

Til det moderne storby-menneske
Til forretningsmanden og -kvinden
Til den smarte og komfortable med familie
Til den komfortable, der kan lide at sidde højt
Til den praktiske, der elsker fleksibilitet og rummelighed
Til den miljøbevidste og grønne
Til livsnyderen

 

Til det moderne storby-menneske

Du er storbysmenneske og elsker at køre rundt i byen til caféaftaler og shopping. Det skal være en bil, som er relativ lille, så den nemt kan parkeres inde i centrum. Du er måske single eller i et forhold med ét eller maks. 2 børn, og gerne vil køre i en bil, der er økonomisk og til at betale. Du er med på moden og har øje for elegant og hipt design.

Til forretningsmanden og -kvinden

Du er et travlt forretningsmenneske, der bruger en del tid i din bil og derfor værdsætter kørekomfort. Derudover er det nødvendigt, at bilen har en vis størrelse til dine medbragte sager. Samtidig må der gerne være plads til familien i fritiden, så du ikke skal have besvær med at skifte bil, for at have familen med. Samtidig må bilen gerne udstråle en vis status, således at du fremstår professionel og succesfuld overfor dine kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Til den smarte og komfortable med familie

Du er en person med hang til smarte biler og sporty look, men ved at økonomien ikke er til, at du kan købe en Ferrari. Desuden skal der også være plads til familien sommetider. Ydermere kan du godt lide en bil med nogle hestekræfter og værdsætter kvalitet, komfort og rummelighed.

Til det komfortable, der kan lide at sidde højt

Du er en person, der vægter bekvemmelig og komfort rigtig højt. Dette gælder både, når du læsser din bil med indkøbsvarer (eller børn), når du stiger ind i bilen og når du kører. Du vil gerne sidde lidt højere, så du bedre har overblik over vejen. Derudover sætter du også pris på, at man kan komme ubesværet rundt i byen, og parkere uden at man skal finde en P-plads til en kæmpe tankvogn. Du har måske også en nogle børn eller børnebørn, som skal hentes/køre med af og til.

Du vægter desuden også, at prisen på bilen ikke smadrer dit budget fuldstændig. Du kan rigtig godt lide value for money, og det får du med disse modeller.

Til praktikeren, der elsker fleksibilitet og rummelighed

Du er gør-det-selv manden, der elsker at kunne transportere din last hjem den ene dag, og tage hele familien med på udflugt den anden. Grundet den store fleksibilitet og de mange praktiske funktioner, er disse modeller det perfekte valg for dig. Du værdsætter at kunne tage barnevognen eller cyklen med på tur, og foretrækker også at køre på ferie i din bil. Du er måske også sporttypen, der gerne vil have alt dit udstyr med, uanset om du træner det lokale miniputhold i fodbold eller nyder at kitesurfe på de mange optimale strande i Danmark.

Til den miljøbevidste og grønne

Du er typen, der går gerne vil gå forrest, når det gælder grøn energi. Du værner om miljøet og tænker i bæredygtighed for kloden. Derudover så elsker du også ny teknologi. Du er måske så langt fremme, at du overvejer en elbil? Du har måske fundet ud af, at denne type bil er noget sjovere at køre i, da motoren fungerer helt anderledes, når kraften skal omsættes til moment og acceleration.

Til livsnyderen

Til drengerøven (eller kvinden), der ikke kan få nok. Du er single eller i et forhold formentlig ældre eller helt uden børn. Du elsker at nyde livet og køre i en bil, der trækker opmærksomhed på vejene. Du elsker at få vind i håret, på en lækker solskinsdag (enten soltag eller cabriolet), men værdsætter samtidig at kunne lukke for kalechen/soltaget, når vejret ikke er til det. Du er til frække sportsvogne med rå motorpower, elegant design og luksuriøst look og kvalitet.

"Vi forsøger, så vidt muligt, altid at guide kunden så langt som muligt på vores website"

"Vi vil gerne hjælpe vores kunder så langt i beslutningsprocessen som muligt, så de sparer tid, når de besøger en af vores butikker "

Mikkel Brenøe-Jensen, Marketingchef

Få hjælp til at finde den rigtige bil og finansiering

Ny eller brugt bil?

Bliv klogere på om din næste bil skal være en ny eller brugt bil.

Mere info

Køb eller privatleasing?

Find ud af om det bedst kan betale sig for dig at købe eller lease din næste bil.

Mere info

Finansiering af bil

Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at finde den mest fordelagtige finansiering.

 Mere info

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK

Kontakt os

Udfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmål

Udfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.