Når du skal købe bil

Købsguide med gode råd og vejledning til alt omkring bilkøbet

Skal du have ny bil?

Vi har samlet en række gode råd og tips, der kan spare dig for mange tusinde kroner, når du handler ny bil: Skal den være ny eller brugt? Hvilken biltype skal det være? Skal bilen have automatgear eller manuelt gear? Valgene er mange, og udvalget af nye biler er større end nogensinde – og det samme gælder for brugte biler. Skal du have en vurdering af din bil og evt. give den i bytte for en ny?

Vi ved godt, at et bilkøb er en stor beslutning, og der kan være mange spørgsmål, der hober sig op. Hos A&M hjælper vi dig gerne med at få dem alle besvaret, og vi har med disse guides forsøgt at samle så mange af disse tvivlsspørgsmål som muligt.

Få personlig rådgivning

Guides med råd og vejledning om at købe bil

Når man skal købe ny bil, handler det om at føle sig tryg, få den rigtige vejledning og sublim service. Bilkøb handler om meget mere end den lækre ”duft af ny bil”. Der er mange aspekter, der skal tages stilling til, inden man kan læne sig tilbage og trille hjem i sin nye dyt.

De øvrige ting ved bilkøbet...

Finansiering af din bil - bliv klogere på billån

Guide til at vælge den bedste bilfinansiering - bliv klogere på, hvad du skal vælge, og hvad de forskellige termer betyder.

Forsikring af bilen

Der kan være mange penge at spare på din bilforsikring, hvis du følger disse råd. Vi hjælper dig gerne med forsikringen.

Tegn en serviceaftale og spar penge og rabat på dine services og meget andet. Vores loyale kunder er de vigtigste for os. 

Skal du købe eller lease...?

Hvad kan egentlig bedst betale sig, at finansiere den selv eller privatleasing? Spar mange tusinde kroner ved at vælge rigtigt.

Er du varm på at købe en brugt bil? Så læs de her 7 ting, du bør vide i forbindelse med brugtbilskøb, så du ikke køber katten i sækken.

Overvejer du privatleasing på den næste bil, du skal erhverve? Så er det en god ting at læse de her gode råd inden, så du er klædt på.

De 3 sædvanlige spørgsmål...

Er diesel bedst, når man kører langt? Og hvornår kan en hybrid bedst betale sig? Bliv klogere på motorvarianter her.

Bliv klogere på, om din næste bil skal være ny eller brugt. Det afhænger af dine præferencer - måske bliver du overrasket.

Hvordan er dine kørevaner? Læs om fordele og ulemper ved de 2 geartyper her, og bliv klogere på den nye teknologi i aut. gear.

Er du stadig i tvivl om bilvalget...?

Er du i tvivl om hvilken biltype og model, der er den rigtige for dig? Læs vores bilvælgerguide og bliv klogere på modellerne.

Hvilken biltype passer dine behov bedst? Sammenlign mikrobilen med minibilen og læs om biltyperne her.

Læs anmeldelser og få svar på andre spørgsmål

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK

Kontakt os

Udfyld nedenstående og skriv evt. en besked omkring din henvendelse. Så vil vi komme tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.

Stil spørgsmål

Udfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.