Peugeot anmeldelser

Få overblikket over de mange bilmodeller og anmeldelserne fra motorjournalisterne

Hvad siger brugerne og journalisterne?

Her på siden finder du et samlet overblik over alle Peugeot bilanmeldelser og biltest fra forskellige eksterne medier og almindelige brugere. Er du i tvivl om hvilken bil du skal vælge, så kan det måske være af- eller bekræftende at læse nogle Peugeot anmeldelser fra en uvildig part, som selv ejer bilen. Det kan samtidig give dig et bedre sammenligninsgrundlag, hvis du er i tvivl om hvilken biltype, du skal vælge.

Find anmeldelse

 

Biltype
 Bilmodeller
Mikrobil Peugeot 108
Minibil Peugeot 208
 Mellemklasse Peugeot 308
 Stor familiebil Peugeot 508
Peugeot Rifter
Crossover Peugeot 2008
Peugeot 3008
 SUV Peugeot 5008
 Elbil Peugeot e-208
Peugeot e-2008
 MPV  
 Luksusbil  
 Varebil Peugeot Partner
Peugeot Expert
Peugeot Boxer

Peugeot-anmeldelser

Peugeot 108

Samlet vurdering (4):
Vis

Peugeot 108

Allure E-Vti 72HK (2019)

Mikkel Poulsen 

Hellerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Man sidder godt i forsæderne. Bruger mindre brændstof end fabriksopgivelserne. Gode køreegenskaber og komfort i forhold til størrelsen, nok bla. på grund af relativt store hjul og sporvidden. Bilen er pæn at se på. Topkaraktererne skal ses i forhold til bilens størrelse og pris. Det er sjovt at give meget overvægtige mennesker et lift og så se hvordan de kæmper sig ind på bagsædet og så høre dem gispe efter vejret på turen mens man selv sidder fint i forsæderne. Bilen er nem at parkere og meget manøvredygtig i byen.

Hvad kan forbedres?

Lidt bedre træk ved lave omdrejninger. Kombinationen af en lille motor og høj gearingMikkel sætter nogle naturlige begrænsninger.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 108

Active 1.0 e-Vti 72HK (2018)

Tonny Petersen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den kører uafbrudt om det er dag, nat, sommer, vinter, lørdag, tirsdag, i regn, sne og solskin. Da det er en "mindre" bil, har jeg valgt en kone fra Thailand, så selv med 6 andre "små" thai-veninder er der plads til min guitar og 4 kg. kartofler bagi.

Hvad kan forbedres?

Det er min anden "mini-bil" den første (Citroén C1) kunne ikke gen-leases. Jeg håber, at det kan lade sig gøre med Peugeot'en, ellers lad vær med at ændre noget.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 108

Allure+ e-Vti 72HK (2018)

Emil Hansen 

Lyngby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Aircondition og bakgearet

Hvad kan forbedres?

Passagersædet ryster meget når man kører, og det er i en speciel stilling

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 108

Allure E-Vti 72HK (2019)

Pernille Lerche 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er lille og alle der har prøvet at køre den er imponeret over hvor lækker den er at køre i.

Hvad kan forbedres?

Den kunne måske have et lidt større bagagerum, men ellers har jeg ikke endnu fundet noget jeg ikke er tilfreds med.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Test af Peugeot 108
"Peugeot 108 er en lille humørbombe"
108 på toppen
"Peugeot har i Danmark haft utrolig stor succes..."
Test: Peugeot 108
"Prisen den er rigtig fornuftig"

Peugeot 208

Samlet vurdering (17):
Vis

Peugeot 208

Prestige PureTech 82HK (2019)

Farah Motlaq 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Lygternes funktionalitet, tagglas, farven af bilen.

Hvad kan forbedres?

For lidt plads på bagsæderne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Envy BlueHDi 100HK (2019)

Bris Kaymaz 

Hillerød 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

God brændstoføkonomi og trods størrelsen gode materialer indeni og uden på.

Hvad kan forbedres?

Designmæssigt er den væsentligt forbedret med den nye 2020 model, men jeg savner et mere råt look foran på bilen samt mere funktionalitet fx ift kopholdere og et sted at placere mobilen, når den er tilkoblet apple CarPlay.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Envy 1.2 VTI 82HK (2019)

Erik Hoffmann 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Pris og udstyr i forhold til pris.

Hvad kan forbedres?

Ja, indstigningen er lidt lav, men det er nok lidt svært at ændre på en lille bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Allure+ 1.2 PureTech 100HK (2020)

John Friis 

Solrød Strand 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Sikkerhedssystemer. Acceleration (motorkraft). Køreegenskaber (det er en stor fornøjelse at køre i bilen). Design. “Frækt” 3D instrument-oversigt.

Hvad kan forbedres?

Meget lav bil med lille bagagerum. Knap så meget plads på bagsæder.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Prestige PureTech 82HK (2019)

Marianne Kærgaard 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er fantastisk til by kørsel. Det mindre rat for bilen til at føles lidt som en gocart - på den fede måde. Den er rummelig - som holdleder for et U7 ishockey hold, så skal der være plads til 1 taske med barns udstyr, 2 x målmands udstyr, flaskeholdere, holdtrøjer og selvfølgelig mig + barn. Det lykkes med brug af lidt bagsæde :-)

Hvad kan forbedres?

Der skal måske kæles lidt mere for at lyde fra hjulophæng/motor m.m. ikke høres så tydeligt inde i bilen. Som ikke bilteknisk har jeg flere gange bedt min mand om at køre en tur med mig, så han kunne høre lyden. Han undersøgte og forklarede at det var normalt, det hørtes bare ikke så tydeligt i vores anden bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Prestige BlueHDi 100HK (2019)

Jan Bardrum 

Dyssegård 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Flot finish, Lækkert design og materiale valget virker gedient. Sportsligt udseende uden at virke popsmart. Alt virker solidt og velfungerende. Jeg er rigtig glad for min nye bil og glæder mig hver gang jeg kører, tager tit en lille omvej bare for fornøjelsens skyld. Meget bil for klassen.

Hvad kan forbedres?

Ville være dejligt hvis rattet kunne komme 1,5/2 cm. tættere på føreren. lidt fastere affjedring (personlig præference). Haveri blink knappen måtte gerne sidde mere isoleret fra de andre knapper, så man ikke uforvarende trykker på flere knapper ved hurtig reaktion.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Allure+ 1.5 BlueHDi 100HK (2020)

Kirsten Emilie Krøier 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 16-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Brændstoføkonomisk, mange sikkerhedsfunktioner (safety brake osv). Det lille rat gør den nem at styre og giver god plads til benene. Hill Assist er dejligt. Generelt er vi bare rigtig glade for bilen og synes instrumentbrættet er lækkert og eksklusivt.

Hvad kan forbedres?

Metal rammen omkring instrumentbrættet (det område hvor der bliver vist hastighed) kan blænde en når man kører med solen lige over bilen. Nakkestøtten er heller ikke super god og svær at indstille til en behagelig stilling.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Prestige BlueHDi 100HK (2019)

Lonnie Petersen 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Komfort, udsende, glastag

Hvad kan forbedres?

Kopholder meget småt

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Prive PureTech 82HK (2019)

Ellen Marie Hansen 

Værløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den hvide farve er så flot.

Hvad kan forbedres?

Ikke noget, den er perfekt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Velvet PureTech 82HK (2019)

Svend-Aage Johansen 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg elsker det flotte ydre og glastaget.

Hvad kan forbedres?

Hvis der skulle være noget, at forbedre (hvilket jeg har svært ved at se) så kunne jeg godt tænke mig et lidt større bagagerum. Når jeg har lagt min kones rollator i rummet, kan der ikke være hattehylde på, hvorved man hører mere støj fra lydpotte/udstødning.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Envy 1.2 VTI 82HK (2019)

Anne Marie Stahl 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er glad for at den er så støjsvag - selv ved pæn høj fart. Den er rummelig og jeg er glad for aircondition.

Hvad kan forbedres?

Jeg syntes faktisk der er en kant bagerst på sædet, som generer mig lidt. Jeg har svært ved at nå over til parkeringsskiven, da jeg har korte arme og bilen er dyb. Ærgerlig over, at jeg ikke kan styre bagruderne fra førersædet. Det kunne jeg i min gamle bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Selection Sky PureTech 82HK (2019)

Alexander Nielsen 

Valby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Brugervenlighed og styreegenskaber.

Hvad kan forbedres?

Computersystemet kunne godt være bedre. Specielt gps systemet. Det er ikke nemt at gemme steder, og i det hele taget reagere den langsomt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Prestige BlueHDi 100HK (2019)

Annine Homegaard 

Rungsted Kyst 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Er bare glad for den.

Hvad kan forbedres?

Kan desværre ikke tale trådløst da lyden er virkelig dårlig, men kontakter jer snarest.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Envy BlueHDi 100HK (2019)

Rigo Trebbien 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Pålidelig og velkørende, har ingen problemer haft efter et år.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Selection Sky PureTech 82HK (2019)

Stine Olsen 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Prestige BlueHDi 100HK (2019)

Thomas Deloncé 

Valby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 208

Prestige 1.2 PureTech 82HK (2019)

Gitte Bülow 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Glastaget, cruise control, design, sædets comfort, god plads, bak kamera og justerbart sæde.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

208 - En rigtig danskerbil
"...en rigtig god bil..."
Ny Peugeot 208 på godt og ondt
"Interiøret er klassens smukkeste..."
Test af Peugeot 208
"Designmæssig kvalitet"

Peugeot e-208

Peugeot e-208 review
"...feels fun and youthful in a way that few rivals do"
Ny Peugeot e-208
"Overalt i kabinen er der fokus på bløde og indbydende materialer..."
Review: Peugeot e-208
"The 208 is one of the best-looking small hatchbacks"

Peugeot 308

Samlet vurdering (6):
Vis

Peugeot 308

Infinity BlueHDi 130HK (2020)

John Tingleff Sørensen 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Super diesel motor.

Hvad kan forbedres?

Lidt mere direkte styretøj

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 308 SW

Selection Sky PureTech 130HK (2019)

John Tasholm 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 308 SW

Style BlueHDi 130HK (2019)

Per Hejselbak 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 308 SW

Selection Sky BlueHDi 130HK (2019)

Ulrik Schønemann 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Flot design ude og inde. Dejlige køreegenskaber. En “flyder” på langfart og kvik i bytrafik. Touchskærmen sidder perfekt placeret.

Hvad kan forbedres?

Når jeg vælger bil ser jeg bl. a. på hvilket udstyr der følger med. Jeg synes det er en mangel ved denne model - Peugeot 308SW - at der kun følger én elektronisk nøgle med, at der ikke er strømudtag i bagagerum, at der ikke er USB stik til bagsæderne. Det burde være en selvfølge - eller alternativt burde det fremgå at det ikke følger med.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 308 SW

Style PureTech 130HK (2019)

Steffen Andersen 

Nexø 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 308

Prestige BlueHDi 130HK (2019)

Michael Rasmussen 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

308 - 10 ting du skal vide
"Ny diesel på 1,5 liter med 130 hk er en perle"
308 tilbage på troen
"...en af de lækreste og mest velkørende biler til prisen i en hård klasse..."
Makeover med mening
"...skarpere og mere potent"

Peugeot 508

Samlet vurdering (3):
Vis

Peugeot 508

Allure BlueHDi 130HK Aut. (2019)

Jonas Valgrind 

Ringsted 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Min bil har en fantastisk komfort og køreglæde.

Hvad kan forbedres?

At skærmen kan drejes til fremvisning for passager og brug af flere apps eksempelvis YouTube.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 508 SW

Allure BlueHDi 130HK Aut. (2020)

Allan Knud Vestergaard Pedersen 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 13-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er gennemført

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 508 SW

Allure BlueHDi 130HK Aut. (2019)

Lasse Frederiksen 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Virkelig god komfort, og et flot design der løfter bilens ydre.

Hvad kan forbedres?

En programmérbar vinduesviskerfunktion, så man selv kan aktivt kan styre intervallet for hvor ofte der viskes.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment
Peugeot 508 - et solidt arbejdsredskab
"Peugeot har ramt plet med sin nye 508"
Fransk forkælelse på business class
"Peugeots nye 508 imponerer med flotte linjer og luksus"
Test: Peugeot 508 SW
"Veludstyret i enhver henseende"

Peugeot 2008

Samlet vurdering (5):
Vis

Peugeot 2008

Prestige PureTech 110HK (2019)

Michael Færk 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Prisen og comfort.

Hvad kan forbedres?

Automatgear

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 2008

Selection Sky PureTech 130HK (2019)

Ingelise Birch 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er bare en dejlig bil, nyder synet af den og den er behagelig at sidde i.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 2008

Prestige PureTech 110HK (2019)

Irene Ludvigsen 

København NV 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg syntes, at jeg har fået meget for mine penge. Pænt design, dejlig komfort. God størrelse, generelt gode køreegenskaber, og et godt træk, når der skal accelereres. Til de penge jeg har givet, er jeg godt tilfreds.

Hvad kan forbedres?

Kopholderne er elendige, de er jo for smalle til, at der kan stå en kop. Høj må koppen heller ikke være for holderen er under displayet. Virkelig mærkeligt. Apple car play, opfører sig lidt underligt, og hopper af og til af. Især når skifter den mellem telefon samtale og Apple car play (lydbog/musik) Det lyder som da jeg var ung og højtaleren sprang. Når bilen har holdt stille en stykke tid (mere end bare i et kryds for rødt - det har jeg prøvet mange gange) Genstarter systemet, og det virker herefter igen. Meget mærkeligt. Fronten på bilen er lidt klodset og se på.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 2008

Prestige PureTech 130HK (2019)

Henning Andersen 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Designet, køreglæde.

Hvad kan forbedres?

Flytte højtalerne fra dørene, det runger. Indbygget navigation.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 2008

Prestige PureTech 82HK (2019)

Steen Nielsen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Alt i alt en flot, praktisk og dejlig bil.

Hvad kan forbedres?

Vi har i forbindelse med købet bekostet en aftagelig trækkrog (kr. 10.307,-), men det er den - uden sammenligning - mindst brugervenlige og besværlige trækkrog vi har haft på nogen af vores biler gennem tiden...! Dette skyldes, at det sagtens kan tage min. 10 minutter at montere den... og tilsvarende at afmontere den igen - og nøglen kan hverken fjernes under brug... eller når krogen er afmonteret (hvilket er i strid med vejledningen). Krogen er efter ca. 4 måneder blevet udskiftet hos A&M, men intet har hjulpet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment
2008 - Crossover med crossevner
Meget mere hi-tec i kommende Peugeot 2008
Peugeot 2008 review
"...driving experience is mostly as easy."
New 2020 Peugeot 2008 review
"Small SUV goes large on style"

Peugeot e-2008

Peugeot e-2008 review
"The e-2008 is easy to drive"
Review: Peugeot e-2008
"It makes alternatives look dull"
New Peugeot e-2008 review
"Impressive comfort levels"

Peugeot 3008

Samlet vurdering (6):
Vis

Peugeot 3008

Strike 1.2 130HK (2018)

Mark sønder 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er bare lækker

Hvad kan forbedres?

Ingenting

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 3008

Allure Ltd. 130HK Aut. (2019)

Hans Jørgen Hansen 

København NV 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bil ret super.

Hvad kan forbedres?

Mangler dæktryksmåler til alle 4 dæk.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 3008

Allure 1.2 Ltd. 130HK (2020)

Martin Lindberg Lüttge 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Designmæssigt, både udenpå og indeni er det nok den flotteste bil jeg har set på markedet pt. Kørekomforten på forsædet er sublim og det gør også bilen værd at køre landt i

Hvad kan forbedres?

Designet af bilen er et af de flotteste på markedet, dog går det lidt ud over pladsen i baggagerummet hvor vores barnevogn faktisk ikke kan være selvom vi tager hjulene af. Derudover er den adaptive fartpilot en smule aggressiv i sine registreringer, så oplevelsen ikke blive så blød og glidende, som det eksempelvis gør i vores Skoda Octavia.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 3008

Allure 1.5 130HK (2019)

Erik jørgensen 

3670 Veksø 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Høj kørestilling

Hvad kan forbedres?

Navigation indbygget

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 3008

Allure 1.2 130HK Aut. (2019)

Kaj Aarup 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig let ind og udstigning. Dejlig lydløs, bortset fra accelerationer - benzin økonomi passer med det lovede.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 3008

Allure 1.2 130 HK (2018)

Thomas Jebjerg 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilens højde gør bare, at den er nem at komme ind og ud ad. Man har et perfekt overblik i trafikken når man sidder lidt højere end andre. Man får rigtig meget udstyr med som standard, så der findes ikke dårligt udstyret modeller. Jeg har selv valgt en Allure model og er meget tilfreds.

Hvad kan forbedres?

Ikke noget ved selve bilen, mere noget om Peugeots politik omkring køb af nye måtter. Billens måtter bliver slidt meget forskelligt, hvor førerens måtte selvsagt bliver slidt MEGET hurtigere end de andre. Det er ærgerligt, at man er tvunget til at købe et komplet sæt, når man kun har brug for at skifte en måtte.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment
Test: Den helt nye Peugeot 3008
"Med den forrygende Peugeot 3008 overgår franskmændene sig selv"
Biltest af Peugeot 3008
"Høj, praktisk og ganske bekvem"
Derfor er Peugeot 3008 Årets Bil
"Peugeot 3008 er en designmæssig diamant"

Peugeot 5008

Samlet vurdering (3):
Vis

Peugeot 5008

Allure PureTech 130HK (2019)

Sune Jørgensen 

København NV 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Kører godt. Sidespejle justeres ned ved bak. Automatisk kørelys og nedblænding af bakspejl. Stort bagagerum og de ekstra sæder. "flyborde". 3 hele bagsæder med Isofix.

Hvad kan forbedres?

Hvis min cykel hænger bagpå og jeg bakker, slår alle mine parkeringssensorer fra (ikke kun bagtil) og de kan kun blive slået til igen, når jeg fjerner cyklerne og cykelanhængeren. Virker som en fejl ved bilen. Når jeg bruger Apple carplay er det vigtigt, at jeg først tilslutter min iPhone efter motoren er startet og bilcomputeren er startet. Hvis jeg tilslutter den før dette kan den åbenbart ikke registrere, at min iPhone er tilsluttet. Jeg er ikke særlig imponeret over støddæmpningen ved kørsel over bump, eller når jeg rammer et vejhul. Der synes jeg ærlig talt markedsføringen er vildledende, hvor man ser en video, hvor bilen kører hurtigt på en bumlet grusvej (https://www.peugeot.dk/personbiler/modeller/5008-suv/). Det er i hvert fald ikke noget jeg har lyst til i denne bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 5008

Strike PureTech 130HK (2019)

Brian Skau 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Ift. prisen får man her rigtig meget for pengene. Bilen er ekstremt letkørende og den forholdsvis lille benzinmotor på 1.2 liter leverer en ydelse som man nok skal prøve for helt at forstå det. Hele sikkerhedspakken også et stort plus. Man skal lære at bruge det, men på langture er det helt suverænt.

Hvad kan forbedres?

Elektronikken har det med at glitche. Efter et år har der ca. tre gange været udfald i skærmen således, at man ikke har kunnet betjene funktionerne via denne. Ctrl Alt delete (genstart af bil med lås af dør) løser det, fejlen er dog periodisk og ikke noget der har generet nævneværdigt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Peugeot 5008

Allure PureTech 130HK Aut. (2019)

Niels Rasmussen 

valby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Ift. prisen får man her rigtig meget for pengene. Bilen er ekstremt letkørende og den forholdsvis lille benzinmotor på 1.2 liter leverer en ydelse som man nok skal prøve for helt at forstå det. Hele sikkerhedspakken også et stort plus. Man skal lære at bruge det, men på langture er det helt suverænt.

Hvad kan forbedres?

Elektronikken har det med at glitche. Efter et år har der ca. tre gange været udfald i skærmen således, at man ikke har kunnet betjene funktionerne via denne. Ctrl Alt delete (genstart af bil med lås af dør) løser det, fejlen er dog periodisk og ikke noget der har generet nævneværdigt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment
Multi-SUV til landevejscruise
"...temmelig komfortabel"
Familiens favorit
"Plads til hele familien"
Kolos på lette løvefødder
"Styringen er præcis og direkte"

Peugeot Rifter

Rifter - Fornuftig familiebil
"Det er en stor bil med behagelige køregenskaber"
Peugeot Rifter-test
"En bil, der burde blive rift om..."
Rifter er familiens nye partner
"Bag rattet virker undervognen i god balance og fornemt komfortabel"

Peugeot Partner

Peugeot Partner - Årets Varebil 2019
"Høje kvalitet og god kørekomfort"
Peugeot Partner-test
"A hugely impressive light van"
Den ultimative minivan
"Fine køreegenskaber og et meget højt udstyrsniveau"

Peugeot Expert

Test: Pegueot Expert
"Tager et spring ind i fremtiden"
Årets Varebil 2017
"Brændstofforbruget er best in class"
Peugeots nye Expert
"100-300 kg lettere end konkurrenterne"

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer review
"There’s more to the big Boxer than meets the eye"

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK

Stil spørgsmål

Udfyld nedenstående og stil dit spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring dit bilkøb.

 

Vi bestræber os på at svare dig inden for 3 timer i arbejdstiden, men der kan gå længere tid i særligt belastede perioder.