Opel anmeldelser

Få overblikket over de mange bilmodeller og anmeldelserne fra brugerne selv og motorjournalisterne

Hvad siger brugerne og journalisterne?

Her på siden finder du et samlet overblik over alle Opel bilanmeldelser fra almindelige mennesker, der selv har købt en Opel og biltest fra forskellige eksterne medier. Er du i tvivl om, hvilken bil du skal vælge, så er det bestemt værd at læse videre nedenfor, så du kan få be- eller afkræftet om bilmodellen er den rigtige for dig. Det kan samtidig give dig et bedre sammenligninsgrundlag, hvis du er i tvivl om du f.eks. skal vælge en større biltype.

Find anmeldelse

 

Biltype
 Bilmodeller
Minibil Opel Corsa
 Mellemklasse Opel Astra
 Stor familiebil Opel Insignia
Crossover Opel Mokka
Opel Crossland X
 SUV Opel Grandland X
 Elbil Opel Corsa-e
 MPV Opel Meriva
Opel Zafira
 Luksusbil Opel Cascada
 Varebil
Opel Combo
Opel Vivaro
Opel Movano

Opel-anmeldelser

Opel Corsa

Samlet vurdering (41):
Vis

Opel Corsa

Enjoy 1.2 75HK (2020)

Bent Kolding 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 15-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig behagelig at køre i. Meget behagelige sæder. Bilen har så mange faciliteter/funktioner, at det tager sin tid at lære det hele at kende. Vi har flere gange henvendt os til Ballerup afdeling og fået fin hjælp til at forstå det tekniske.

Hvad kan forbedres?

Ved kørsel på lidt ujævn vej, blev jeg meget forbavset over, at bilen selv trækker i rattet. Jeg blev utryg og troede i starten, at der var noget i vejen med styretøjet. Har talt med værkstedet i Ballerup, der forklarede at det er normalt, men at man kan fra koble det.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Martin Andreasen Bjørk 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Er godt tilfreds med bilen hele vejen rundt. Den virker robust og gennemført, med en god kabine der afspejler kvalitet for den klasse bil.

Hvad kan forbedres?

En ting jeg savner er, mulighed for tilvalg af ekstraudstyr. stænkklapper. Lister til dørene, så man undgår at en bil der holder ved siden af, kommer til at banke sin dør ind i ens egen bil, og derved lave et mærke/bule i ens bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Elegance 1.2 75HK (2019)

Maja Grambo 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 13-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

God acceleration og fin udstyrspakke.

Hvad kan forbedres?

Jeg har svært ved at få bilen i bak gear - det er en stor gene i det daglige, men det kan desværre ikke udbedres. Installer knap-håndbremse og lav 2 nøgler i samme kvalitet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Jørn Kaj Olesen 

Nærum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Michael Bernado Villinger 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Økonomi - billig og driftssikker bil uden dyre værkstedsregninger.

Hvad kan forbedres?

Uheldigt at levere en helt ny bil med en transportskade. Sæderne kunne godt være lidt bedre at sidde i på særligt længere afstande.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Elegance 1.5 100HK (2020)

Lars Andersen 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 06-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Lygterne, klima anlæg, brænstofs økonomi

Hvad kan forbedres?

Håndtag i loftet, sammenklaplige side spejle der kan styres sammen med åben/lås

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Inspire 1.4 90HK (2019)

Lisa Munkholm Nielsen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er dejlig behagelig. God komfort og nem at navigere

Hvad kan forbedres?

Jeg synes, det kunne være rart med elektroniske ruder på bagsædet og højtaler bag i også.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Flemming Sandsted 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Alt

Hvad kan forbedres?

Intet

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Annemarie Ørneborg Jørgensen 

Tune 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Stort set det meste.

Hvad kan forbedres?

Et bedre GPS system.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Elegance 1.2 75HK (2019)

Bodil Agnete Hagen 

Kgs. Lyngby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Kim Nørdrup 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den har en utrolig god komfort, når man kører lange ture, og den holder, hvad der loves fra producenten.

Hvad kan forbedres?

Ved ikke lige hvad der kunne forbedres

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Heidi Jensen 

Ishøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg elsker alt ved min bil, lige fra den fantastiske flotte farve til de super lækre gulvmåtter... der er super god komfort og bilen får helt klart min anbefaling

Hvad kan forbedres?

Jeg ville elske at have vinduesviskere, der går fra midten og ud til hver sin side, så hele ruden bliver dækket, fremfor de almindelige der kører samme vej

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Jan Obbekjær Christensen 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Tanja Thernøe 

Gentofte 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Torben Valerius 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Ulla Skov Dahlin 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er rigtig glad for min nye bil, og sammenlignet med min gamle er den hurtig oppe i fart. Det glæder jeg mig over, hver gang jeg kører i den, og det giver mig en større sikkerhedsfølelse, da jeg så er hurtigt på farten.

Hvad kan forbedres?

Jeg savner vildt meget en mulighed for at se min køreeffektivitet i forhold til brændstofforbrug. Jeg kontaktede forhandler om dette efter købet, og de måtte skuffe mig og kunne godt forstå, jeg savner dette. Synlighed af hvor meget brændstof/hvor mange KM der er tilbage på tanken kunne godt forbedres. Næste gang i skal designe en ny model, så må I gerne have fokus på fladen i bagagerummet, når sæderne er slået ned. Det er ikke plant. Det var det i min gamle bil, hvilket jeg havde stor glæde af. Jeg valgte netop denne bil pga. relativt meget bagageplads.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.2 130HK Aut. (2019)

Claus Lelund Blauenfeldt 

København 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Automat gear, nøgle fri start, håndbremsen og godt lys.

Hvad kan forbedres?

Kamera, varme i sæder, rat og forrude. Mere plads til hoved bag til. Højere i taget.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Ivar Schjørring 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilens køreegenskaber er fremragende. Kvik i bytrafikken og retningsstabil, når det går tjep på motorvejen.den føles i mange henseender som en større bil end den faktisk er. Meget harmonisk.

Hvad kan forbedres?

Jeg kan indtil videre ikke med min bedste vilje komme i tanke om noget, der burde ændres.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Elegance 1.2 75HK (2020)

Kaj Sloth 

Roskilde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 13-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er behagelig at køre i. Grundet Covid-19 har jeg dog kun kørt 3000 km indtil videre.

Hvad kan forbedres?

Jeg ville godt have haft adaptiv fartkontrol, men det var der ikke mulighed for på kampagnemodellerne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Elisabeth Simonsen 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er så glad for den. Den er dejlig at køre i. Flytter sig hurtigt især når den er i fart f.eks. på motorvej ved overhaling. Dejligt med varme i forruden - de få dage der har været frost tog det ingen tid, så kunne jeg køre. Lækkert med varme i rattet - det nyder jeg. Den har mange små detaljer, jeg godt kan lide.

Hvad kan forbedres?

Siddekomforten - sad bedre i min Peugeot 208. Sæderne er lidt hårde i min Opel. Savner også den trinvise varme i sæderne - kun en mulighed (meget varm). Næste spørgsmål - jeg har allerede anbefalet den til to andre.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Anna Kirstine Nielsen 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilen er meget nem at køre og koblingen fungerer nemt. Er meget glad for blæser til forruden og varme i rattet

Hvad kan forbedres?

Jeg synes, bilen er lidt nervøs i styringen, det er fx ikke så rart at køre i blæsevejr

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Inspire 1.4 90HK (2019)

Peter With 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Meget overrasket af køreevnen og komforten i bilen

Hvad kan forbedres?

Kunne godt bruge et bakkamera og et 6 gear

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Birgitte Kæstel Petersen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 27-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Varme i sæderne og rattet, nem at manøvrere rundt med, billig i drift. Det virker som om man "tager bilen på", når man stiger ind - dejlig trygt. Dejlig nem at betjene i alle henseender.

Hvad kan forbedres?

Hattehylden er noget værre billigt skidt og snoreophænget er besværligt. Varmen i kabinen er lidt svær at regulere.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Jens Poul Hjorth 

Hørsholm 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Størrelse, sæder, udstyr og køreegenskaber dækker fuldt ud vore ønsker og behov.

Hvad kan forbedres?

Måske var stænkskærme en ide, da meget snavs og skidt aflejres på skærmene i regnvejr.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Mina Noorestani 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Lone Kristine Thomsen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den virker solid. God fremdrift og nem at køre og parkere. Interiør er klassisk pænt og nemt at holde. Gode indstillingsmuligheder af sæder, rat og spejle.

Hvad kan forbedres?

Flaskeholder for lille til en ½ liter vand. Jeg tror, det er den størrelse flest benytter sig af. Parkeringsskiven er den mest elendige p-skive jeg nogensinde har set. Den skal jeg have skiftet til en anden manuel p-skive.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Elizabeth Ekelund 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er god at sidde, får ikke ondt i ryggen. Den kører som en drøm. Dejligt med varme i sæder og rat. Fin aircondition. Godt rat. Rummeligt bagagerum. God benzinøkonomi.

Hvad kan forbedres?

Har intet dårligt at sige.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Elegance 1.2 101HK (2020)

Jan Henri Andersen 

Frederikssund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Sorte ruder bag til - der kan konen sidde, så kan andre ikke se hende 🤪

Hvad kan forbedres?

Ting der kan købes f.eks navigation osv - accessories katalog burde ligge på forsædet ved køb😳

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Linda Treager 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Ligger godt på vejen, godt udsyn gennem forrude, komfortable sæder.

Hvad kan forbedres?

Der er sparet på elektronikken, mangler bl.a. at kunne se gennemsnitsforbrug ved kørsel

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Jørgen Feldstedt 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Alt fungerer fint, gear og motor "triller" bare!

Hvad kan forbedres?

Lidt knirke lyde nu og da, hjulstøj ved motorvejshastighed, motor mangler bundtræk.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Kim Juelsgaard 

Søborg 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

God på lange ture.

Hvad kan forbedres?

Motor føles sløv. Kvaliteten virker ikke på højde med min tidligere bil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Ole Hansen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Excite 1.4 90HK (2019)

Helle Sonne Larsen 

Vallensbæk 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Corsa har en passende størrelse, når bilen bl.a. skal parkeres i København. Jeg sætter stor pris på varme i rattet om vinteren.

Hvad kan forbedres?

Blæseren i forruden er for dårlig. Det tager alt for lang tid at affugte forruden.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Johnna Lind-Jørgensen 

Farum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Køreegenskaberne er gode. Meget er automatisk ex. vinduesvisker og lys.

Hvad kan forbedres?

Indstilling af triptæller er gemt sammen med en masse andre ting. Det var nemmere i den forrige årgang!

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Peter Fredskild 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Anne Grote 

Bagsværd 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Der er varme i rattet, det er så skønt

Hvad kan forbedres?

Der burde være en indikation af hvor meget man køre på literen, som der er i en Opel Karl

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Stig Mortensen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er livlig med god motorkraft, høj kvalitet, godt udstyret og god plads.

Hvad kan forbedres?

Ingenting, den passer godt til mig, der næsten kun kører alene.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Jane Kjærgaard 

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er nem at køre og har en masse finesser i modsætning til min gamle bil, en BMV årgang 1995.

Hvad kan forbedres?

Lidt svær at lære de forskellige betjeninger at kende.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Excite 1.4 90HK (2019)

Helle Aagesen 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Gear-kobling spiller bare godt sammen, sidder ganske fint

Hvad kan forbedres?

Infoskærm løftes og vinkles mod fører

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

Impress 1.4 90HK (2019)

Lisa Theilgaard 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

I forhold til dens klasse, er det en flot bil som kører godt

Hvad kan forbedres?

Ikke noget som ikke kan tilkøbes

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Corsa

OPC Line 1.4 90HK (2019)

Carsten Boye Lauridsen 

Ishøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Vi er yderst tilfredse med vores nye Opel Corsa fra august 2019 - på alle parametre!

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Corsa is good to drive
"...Corsa is good to drive, has strong, efficient engines..."
Opels nye stjerne
"Designet klæder bilen rigtigt godt"
Køredynamik til fornuftspris
"...evnen til, at komme sjovt omkring hjørnerne, har den bevaret".

Opel Corsa-e

Corsa-e review
"An all-new Corsa with an all-new powertrain shows promise"
New Corsa-e ride review
"...overall quality is a big step on from the current Corsa..."
Corsa-e: Ride review
"Looks more desirable than any other Corsa to date"

Opel Astra

Samlet vurdering (23):
Vis

Opel Astra ST

Exclusive 1.4 150HK Aut. (2019)

Mette Lundsgaard 

Stenløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra ST

Exclusive 1.4 150HK Aut. (2019)

Eva Riis Dahl 

Smørum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er utrolig nem at køre, og jeg ville ellers ikke have troet at jeg ville have en bil med automatgear, for de gange, jeg har prøvet det, synes jeg at det var en lidt sen start. MEN jeg er kommet til at elske det. OG så bak-kamera. HERLIGT.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Excite 1.0 105HK (2019)

Henrik Dalgaard Bay 

Stenløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilens motor og gearing

Hvad kan forbedres?

Bedre plastik-kvalitet

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Inspire 1.0 105HK (2019)

Jacob Spange Barvild 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra

Elegance 1.2 110HK (2020)

Ken skov 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Sidder super godt også har den gode køre egenskaber

Hvad kan forbedres?

El bagklap. De fede baglygter. Digitalt display

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Elegance 1.4 145HK Aut. (2020)

Ole Clausen 

København 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Automatgear er helt perfekt, samt LED lygter

Hvad kan forbedres?

Spejle kan ikke klappes ind

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra ST

Excite 1.0 105HK (2019)

Peter Ludvigsen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Køre godt. God plads. God økonomi.

Hvad kan forbedres?

Designet, der er plads til forbedring.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra ST

Impress 1.0 105HK (2019)

Michael Skjoldborg Pedersen 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

God komfort og rigtigt lækkert udstyr i bilen. Sæderne giver mulighed for at kunne køre langt uden at få ondt i ryg og lænd. Sikkerhedsudstyr mhp. advarsler og autopilot gør det til en positiv oplevelse at køre i bilen. Økonomi i forhold til brændstof er perfekt. Alt i alt en perfekt bil til lange og korte ture med al den komfort, man har brug for.

Hvad kan forbedres?

Kan ikke komme på noget der mangler eller forbedres.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Excite 1.4T 150HK (2019)

John Ahrensberg Mortensen 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Design, sæder og interiør, cockpit, rat og knapper er tip/top. Man får meget bil/udstyr til prisen.

Hvad kan forbedres?

"Sejler" ved slip af speeder i 4., 5. og 6. gear (ujævn motorbremsning). Gearskift ikke præcist nok. Vejstøj. Slap motorlyd af en 150 hk bil - lyder som et fesent kædetræk.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra ST

Impress 1.4T 150HK (2019)

Danny Wiborg Ørndrup 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Fronten er flot. Komforten er god. Udstyr og indvendige design er godt.

Hvad kan forbedres?

Det udvendig design. Helt konkret er bagenden ikke så pæn på min model som på hatchbacken. Det gælder både lygter og designet her omkring, men også taget bagerst, der lidt kan ligne en ekstra del, der er opsat pga. det større bagagerum. Nogle kroge til poser som plastposer kan hænge på i bagage rummet, når man har handlet ville være et plus. Solbrilleholder mangler, evt i taget.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra ST

Excite 1.4T 150HK Aut. (2019)

Peter Barsøe Lauritsen 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilen opfylder alle mine behov, dejlig meget plads, kører godt, rigeligt kraftoverskud, lydløs og komfortabel, fin brændstofforbrug - er meget tilfreds med bilen.

Hvad kan forbedres?

Småting i forhold til prisen. Placeringen af låsepinden i førersiden er irriterende og ikke nødvendig. Kopholderen foran er placeret, så armlænet skygger når udtrukket. Armlæn på bagsæde ville være dejligt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra ST

Impress 1.4T 150HK (2019)

Annelis Eva Svendsen 

Valby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Sportssæder er rigtig gode at side i.

Hvad kan forbedres?

Kørelys er dårligt på denne model.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra ST

Impress 1.0 105HK (2019)

Anders Vestergaard Christoffersen 

København Ø 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

God komfort, køreegenskaber, økonomi og design til en rimelig pris.

Hvad kan forbedres?

Småting i forhold til prisen. Placeringen af låsepinden i førersiden er irriterende og ikke nødvendig. Kopholderen foran er placeret, så armlænet skygger når udtrukket. Armlæn på bagsæde ville være dejligt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Impress 1.0 105HK (2019)

Signe Stensgaard 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er super dejligt med varme i sæder og rat, og i det hele taget at der er mange ekstra funktioner der øger komfort.

Hvad kan forbedres?

Gad godt hvis sidespejlene nemt kunne klappes ind.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Excite 1.4T 150HK (2019)

Gert Munkholm Nielsen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Excite 1.0 105HK (2019)

Martin Kryger Poulsen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Varme i rattet, fartpilot, at den accelererer hurtigere end forventet.

Hvad kan forbedres?

Parkeringssensor er ringe. Holder jeg stille ved lyskryds bipper den helt vildt, hvis en fodgænger går bag bilen. Det samme hvis jeg bakker, kan sensorer foran begynde at bippe. Den kører en del kortere på literen end hvad der er angivet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Impress 1.0 105HK (2019)

Louise Ravn 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Impress 1.4T 150HK Aut. (2019)

Sine Vestergaard 

København NV 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Lækkert at gå fra en Peugeot 107 til en Astra med automatgear, fartpilot og 150 HK - samt en masse andet lækkert tilbehør og en flot bil udenpå.

Hvad kan forbedres?

Der mangler et sted at sætte sin telefon, når man har den forbundet via kabel til Apple CarPlay. Parkeringssensor bliver vist i display bag rattet, hvilket ikke kan ses ordentligt når man drejer på rattet, netop for at parkere. Jeg foretrækker at se min fart i digital display, hvorfor det gamle speedometer er overflødigt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Excite 1.4T 150HK (2019)

Finn Olsen 

Kgs. Lyngby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er blevet meget fortrolig med bilen og dens køreegenskaber, og ikke mindst med dens brændstofforbrug.

Hvad kan forbedres?

Alt er perfekt

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Excite 1.4T 150HK (2019)

Jeannie Ustrup 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Excite 1.0 105HK (2019)

Stig Sørensen 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg har altid kørt Opel og synes at designet bliver bedre og bedre. Benzinøkonomien er jeg også godt tilfreds med indtil videre. Dertil skal siges, at jeg har haft bilen i 2 måneder og kun kørt ca. 500 km. (i denne coronatid)

Hvad kan forbedres?

Kan ikke komme på noget lige nu!

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra ST

Exclusive 1.4 150HK Aut. (2019)

Kasper West Guldbrandsen 

Dragør 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 28-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

God plads, komfort og meget ekstraudstyr taget prisen i betragtning. Udmærkede køreegenskaber.

Hvad kan forbedres?

Primært design. Stadig lidt "old school" på visse punkter. F.eks blinklygter på siden i stedet for i sidespejlet. Mystisk lille opbevaringsrum i "cockpittet" under klimaanlægget, som er en smule irrelevant.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Astra 5D

Excite 1.4T 150HK (2019)

Ann Toelhøj Pedersen 

Farum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Fantastisk let at køre

Hvad kan forbedres?

Lidt større bagagerum ville være dejligt

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Opel Astra - Årets bil 2016
"Sikker vinder af Årets Bil"
Opel Astra 2020 Test
"Facelift giver ny energi"
Opel Astra får en opstrammer
"Et let facelift med ny front, nye motorer og mulighed for digital instrumentering"

Opel Insignia

Samlet vurdering (1):
Vis

Opel Insignia ST

1.5T 165HK (2019)

Jimmy Ole Olsen 

Espergærde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Her er den nye Opel Insignia Sports Tourer
"Mere plads og mere standard- og sikkerhedsudstyr"
Insignia ST er en letbenet gigant
"Under det velskabte karrosseri står..."
Test: Den burde koste mere
"Komfortabel og ekstremt velkørende Opel Insignia..."

Opel Crossland X

Samlet vurdering (19):
Vis

Opel Crossland X

Exclusive 1.2 83HK Aut. (2019)

Hanne Støy 

Albertlund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Automatgearet og nem ind-og udstigning.

Hvad kan forbedres?

Armlæn til begge forsæder.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Impress 1.2T 110HK (2019)

Thomas Caspersen 

København Ø 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

At der er god plads, også til lange ben. God comfort, gode køreegenskaber og rummeligt bagagerum

Hvad kan forbedres?

Vi er generelt tilfredse

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Impress 1.5 Cdti 102HK (2019)

Bo Jensen 

Tappernøje 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Excite 1.2T 130HK Aut. (2020)

Mogens Malmgren Spiegelhauer 

Roskilde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Sæderne er perfekte. Måden man ligger bagsæderne ned er også perfekt. Automat gearet fungerer upåklageligt uden ryk i skift. Godt regulært bagage rum med den ekstra bund. Alt i alt en dejlig bil, der står mål med mine forventninger til pris og kvalitet.

Hvad kan forbedres?

Støj niveau vel højt fra baghjul. Radio set up er bøvlet at arbejde med. Plast beklædning på døre virker er en anelse billigt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Excite 1.2T 110HK (2019)

Rikke Rosvall 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Rummelig indvendig i forhold til Peugeot 2008. Gode køreegenskaber, er rap.

Hvad kan forbedres?

Sæde højden er for lav i forhold til vindue og rat. Burde kunne hæves mere. Følerne for og bag advarer før det er nødvendigt. Bruger dem faktisk ikke rigtig.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Excite 1.2 82HK (2019)

Mathias Larsen 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilens komfort er virkelig behagelig. Udseendet er også i top. Man har et godt overblik.

Hvad kan forbedres?

Bagvisker er lidt irriterende.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Impress 1.2T 110HK (2019)

Anna Frederiksen 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Kan godt lide man sidder lidt højt. Nem at køre. God rummelighed til mit behov.

Hvad kan forbedres?

Synes den er lidt vindfølsom.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Impress 1.2T 110HK (2020)

Simon Simonsen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Man kan kun sige, at man sidder rigtig godt med god overblik- så bare tilfredshed.

Hvad kan forbedres?

Kan ikke lige sige noget p.t.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Excite 1.2T 110HK (2019)

Susanne Jørgensen 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Ind- og udstigningskomfort. Handy i bytrafikken og stabil på landevejen. Godt udsyn. Passer godt størrelsesmæssigt til os, som er pensionister med et beskedent kørselsbehov. Fleksibel motor og god gearing.

Hvad kan forbedres?

Samlekvaliteten synes at være ringere end i Opel tiden. Er ikke så praktisk som den Meriva, vi havde tidligere. Bagagerummet er ikke fladt, når bagsædet lægges ned. Sæderne er heller ikke helt så komfortable som Merivaens.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Excite 1.2T 110HK (2019)

Birgit Thomsen 

Hvidovre 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Km. pr. liter benzin

Hvad kan forbedres?

Sæderne er noget hø. Forkanten presser på underbenene med deraf følgende krampe. Ryglænet kunne være mere støttende i lænden (Jeg er altså ikke handicappet :-)). Savner sæderne i vores tidligere Meriva.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Impress 1.5 Cdti 102HK (2019)

Majbrit Svendsen 

Kirke Hyllinge 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Godt med plads under bilen. Betyder meget om vinteren når der ikke bliver ryddet sne ude på de små veje.? God at sidde i og komme ind og ud ad.

Hvad kan forbedres?

Der er brede vinduesviskere bag, hvilket giver for store blinde vinkler.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Impress 1.2T 110HK (2019)

Michael Gustavson 

Herlev 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Sidder rigtig godt. Køre godt i 6 gear.

Hvad kan forbedres?

Synes klimaanlæg støjer en del. Køre ikke meget på literen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Exclusive 1.2 83HK (2020)

Jørgen Reuss 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Nemt at komme ud og ind af bilen. Fartpilot fint. Sædeindstilling nemt. Skærmen er fin. Stop ved lyskryds virker som regel, bare motoren er varm.

Hvad kan forbedres?

Bremserne er ikke til at stole på. Meget skrappe ind i mellem.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Opel Crossland X

Impress 1.2T 110HK (2019)

Isabell Arendal 

Hvidovre