KIA anmeldelser

Få overblikket over de mange bilmodeller og anmeldelserne fra motorjournalisterne

Hvad siger brugerne og journalisterne?

Her på siden finder du et samlet overblik over alle KIA bilanmeldelser og biltest fra forskellige eksterne medier og almindelige brugere. Er du i tvivl om hvilken bil du skal vælge, så kan det måske være af- eller bekræftende at læse nogle KIA anmeldelser fra en uvildig part, som selv ejer bilen. Det kan samtidig give dig et bedre sammenligninsgrundlag, hvis du er i tvivl om hvilken biltype, du skal vælge.

Find anmeldelse

 

Biltype
Bilmodeller
Mikrobil KIA Picanto
Minibil KIA Rio
 Mellemklasse KIA Ceed
KIA ProCeed
 Stor familiebil KIA Optima
Crossover KIA Stonic
KIA Venga
KIA XCeed
 SUV KIA Sportage
KIA Niro
 Elbil KIA e-Niro
KIA e-Soul
 MPV KIA Carens
 Luksusbil KIA Stinger

KIA-anmeldelser

KIA Picanto

Samlet vurdering (31):
Vis

Kia Picanto

GT-Line 1.0, (benzin), 4 sæder (2019)

Dijanna Kahrimanovic Andersen 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Gitte Haarup Darling 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er vild med min lille KIA. Nem at parkere pga. størrelsen, kører som en drøm, fint bagagerum trods størrelsen!

Hvad kan forbedres?

Eneste anke er optrækket mellem 70 og 90 km/t.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Stella Dea Dalsgård 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Marianne Fischer Lyding 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

En dejlig lille handy bil. Meget benzinøkonomisk.

Hvad kan forbedres?

Har ikke noget negativt umiddelbart.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Birgitte Groes 

København N 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 09-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Value for money/god til prisen. God benzinøkonomi.

Hvad kan forbedres?

Lidt kraftigere motor.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Mikkel Schultz 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Carina Hanne Petersen Cubbin 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den er økonomisk. Flot design. Perfekt til den pris.

Hvad kan forbedres?

For lidt plads på bagsæderne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Faith Dorothy Mucheriwa Worm 

Albertslund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Brændstoføkonomi. Passer godt til en lille familie. Nem at køre i.

Hvad kan forbedres?

Meget langtsom i optrækket.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Jesper Neiiendam 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er min første bil som jeg har købt, og jeg er ikke den store ekspert. Men generelt er jeg rigtig glad for min Picanto.

Hvad kan forbedres?

Der kunne godt gøres plads til tre personer på bagsædet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Jonna Skovgaard Hansen 

Jyllinge 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Nem at komme rundt med, flot design, flot rød farve.

Hvad kan forbedres?

Bagagerum for småt.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Thea Andersen 

København Ø 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Karin Løvbo 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg fik bilen anbefalet af min veninde, der har haft en tilsvarende i omkring 1 år. Jeg har med helt åbne øjne valgt en lille bil og det er på den baggrund, at jeg giver 5 stjerner.

Hvad kan forbedres?

Det har jeg ikke opdaget endnu.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Kirsten Rahbæk Kristensen 

Kastrup 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 09-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Hvis man skifter gear, når pilen "popper" op, sejtrækker man. Jeg kender andre med KIA Picanto'er, der har samme problem.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Hans Hågensen 

Skovlunde 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

At den kører 24 km på literen

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Benny Hovej 

Holte 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Med det kørselsbehov, jeg som pensionist har i dag, fungerer bilen trofast, er nem at betjene og har en rimelig god benzinøkonomi.

Hvad kan forbedres?

Jeg har umiddelbart ingen forslag til forbedringer.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Motion Plus 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Lars Monrad Hansen 

København K 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Pia Bak Dinitzen 

Ishøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Man sidder rigtig godt og indstillelige vinduesviskere er rigtig godt. Aircon virker også rigtig fint og dug forsvinder hurtigt fra ruderne!

Hvad kan forbedres?

At man også kan indstille hastighed på vinduesviskere i bagruden.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Inge Pejstrup Iversen 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Bayram Durmaz 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

John Nygaard Lerche Hansen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Fartpilot som standard.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Ulla Tanggaard Larsen 

Bagsværd 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bakkamera.

Hvad kan forbedres?

For lidt plads på bagsæderne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (5 sæder) (2019)

Karen Have 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Man får så meget for pengene med Kia. Støjsvag, økonomisk, god plads trods det er en minibil og mange lækre detaljer.

Hvad kan forbedres?

Jeg har ofte problemer når jeg skal have bilen i bakgear. Der en som om den ikke falder i hak i tandhjulet og det er irriterende (særligt min mand syns det er træls).

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Helle Annelise Svendsen 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den virker meget som en dyrere bil end den er. Virkelig glad for den.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Søren Jeppsson 

Ballerup 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Design, God plads (bilens størrelse taget i betragtning), værdi for pengene.

Hvad kan forbedres?

Motor, Gearkasse, brændstoføkonomi

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Safia Bent Hamed Bazaaelise 

Nærum 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Lone Landgreen 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Stabil og driftsikker, gode manøvreegenskaber, god benzin økonomi, et godt valg som den første bil og måske som den sidste (pensionist).

Hvad kan forbedres?

Bagsædepassagerer har ikke så meget plads.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (5 sæder) (2019)

Malene Madeleine Bloch 

Hvidovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Lille og hurtig. God plads trods lille bil. Godt udsyn. Accelererer hurtigt.

Hvad kan forbedres?

Aircondition.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Attraction 1.0 (benzin) (4 sæder) (2020)

Mette Pallesen 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det hele, er vild med den. Fået lidt ekstra ting i den som jeg ikke havde i den gamle - købte samme mærke for 6 år siden, så det er luksus!

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

X-Line 1.0 (benzin) (5 sæder) (2019)

Bettina Heintz Nielsen 

København NV 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

GT-Line 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Jacob A. Enevoldsen 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Er meget glad for den. Er blevet meget støjsvag, den gamle model var ikke sjov på motorvej. Den nye motor er super god.

Hvad kan forbedres?

Sidespejle burde selv klappe ind og ud, når man låser op eller låser. Og lidt dårligt, at man skal betale for at få baglys på hele tiden, når andre har det ad fabrik.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Picanto

Vision 1.0 (benzin) (4 sæder) (2019)

Maria Bethina Ræbild 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg forelskede mig i KIA Picanto, første gang jeg så den, og er stadig helt pjattet med den. Den har et fantastisk design, og man sidder virkelig godt i den. Lækre sæder og masser af plads.

Hvad kan forbedres?

Kan ikke finde noget dårligt om bilen overhovedet. Der kunne have fulgt armlæn med til førersædet, men det jo bare fordi, jeg selv gerne vil købe det til min. Og det kan tilkøbes jo. Så måske det bare et luksus-“problem”.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Bedst blandt de mindste
"Kia skærper køreegenskaberne og reducerer forbruget..."
Bedste mikrobil, basta!
"...det er den bedste mikrobil, du kan købe lige nu."
Kias mindste er klassens bedste
"Bare fordi, man er lille, kan man sagtens være storladen"

KIA Rio

Samlet vurdering (16):
Vis

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Lene Sinding 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er vild med, at der er varme i rettet, og i sæddet sidder man godt og kører godt.

Hvad kan forbedres?

Mine spejle kan ikke køres ind, skal skubbes ind.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Camilla Andersen 

Glostup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Generelt er jeg meget tilfreds med min KIA Rio. Jeg er dog lidt overrasket over dens beregning af km pr. 100L. Det er et lidt andet (lavere) tal end hvad jeg var vant til fra min Space star. Men hvilken en af de to, der er mest retvisende, ved jeg ikke. Jeg syntes den ligger godt på vejen. Der er god plads. Den er rummelig. Den har et pænt design. Den larmer mindre inde i bilen når man kører, lyden er bedre. Alt i alt er jeg meget tilfreds med min Rio.

Hvad kan forbedres?

Der er én ting, der irriterer mig helt vildt. I 5 år nu har jeg været vant til nøglefri betjening, og jeg har virkelig svært ved, at vende mig hele tiden, at skulle have en nøgle op af lommen. Og man står der med alle sine varer, i regnen, og så skal man sætte dem på jorden, for at finde en nøgle. Det er så mega irriterende. Fremtidens Rio bør simpelthen være med nøglefri betjening. Og så giver det stadig ingen mening for mig, at jeg har oldnordisk vinduebetjening bag i bilen, og elektrisk foran. Og hvorfor er handskerummet så mikroskopisk?? Jeg kan dårligt have serviebogen derinde.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Marianne Mølgaard 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Anton Kristiansen 

Brønshøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Anja Ohlsø 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Funktionen med, at man kan sætte en makshastighed, så man ikke behøver at få fartbøder + fartpilot er jeg simpelthen SÅ glad for.

Hvad kan forbedres?

Jeg mener, at bilen er rigtig god til prisen og man føler sig fremtidssikret - dog kunne jeg godt have ønsket mig bagagerums-åbning med censor.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Jesper Rønne  

Frederiksberg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Dejlig lille og køre dejligt. Kæmpe plus for mig, at den er så billig i benzin forbrug.

Hvad kan forbedres?

Udsyn bagved - har en blind vinkel.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Tom Nordam 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er bare skønt, at få lov til at sidde i en bil, hvor man føler sig sikker og nyder faktisk bare at køre i den.

Hvad kan forbedres?

Ikke fundet noget negativt endnu.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Przemyslaw Krajczynski 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Komfort og pålidelighed.

Hvad kan forbedres?

Lidt større bagage rum, ikke automatisk Aircondition efter man trykker på luftstrømsknap, og ikke automatisk køreassistance efter motor start.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Peter Svenson 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Udskiftede min Picanto til Kia Rio, og det har været en herlig overgang. Nu har jeg fået et større bagagerum, samtidigt med at kørekomforten er lige til en Europa tur med bilen. Alt i alt et super godt skift.

Hvad kan forbedres?

Elektriske elruder på bagsædet.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Steen Holm 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Lækker design med 17" hjul. Selv efter over 5 måneder får jeg stadigvæk sus i maven når jeg ser bilen. God plads til en familie på 4. Vi havde en rigtig dygtig salgskonsulent (Victor Dalager) som gav extra service.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Brian Konge 

Værløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den kører godt, og man sidder godt i den. Godt udsyn.

Hvad kan forbedres?

Nemmere fartpilot. dvs. bedre funktioner med knapperne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 120HK Aut. (2020)

Yvonne Andersen 

Skibby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

God komfort foran, og kører fantastisk.

Hvad kan forbedres?

Ikke Så meget plads til benene bagi.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Attraction Plus 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Poul Sørensen 

Taastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Automatisk op og ned blænding af langt lys. Godt motorkraft.

Hvad kan forbedres?

Højdejusterbart passagersæde.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2020)

Charlotte Lykke Nielsen 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den virker hver gang.

Hvad kan forbedres?

Mangler en plade til at lægge i bagagerummet og er ikke så vild med lygternes design.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Vision 1.0 T-GDI 120 HK Aut. (2019)

Pia Tripsen 

København N 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bakkameraet. Varme i sæder og rat. Automatgear Stop-and-go, der rent faktisk virker i modsætning til Picanto'en. Komforten i kabinen i det hele taget.

Hvad kan forbedres?

Nakkestøtterne er helt forkert vinklet, så man nærmest får hovedet bøjet ned mod brystet (også i picantoen). Ville være skønt med frontkamera. Automatisk luk på bagklappen. Automatisk luk af sidespejle. Automatiske vinduer ved bagsæderne

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Rio

Attraction 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Inge Randbæk 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den kører dejligt. Sæder er komfortable, og nemme at indstille.

Hvad kan forbedres?

Mangler trafikmeldinger på radioen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Kia Rio med mere samba
"...mere spræl under motorhjelmen, der giver køreglæden et pift"
Ny KIA Rio med vokseværk
"Den næste generation af KIA Rio vokser og får mere kant"
Bestseller tager nyt tigerspring
"KIA Rio er på én gang et vellykket design og gennemført snusfornuftig:"

KIA Ceed

Samlet vurdering (8):
Vis

Kia Ceed SW

Attraction 1.4 T-GDI 140HK (2019)

Finn Zoega Olesen 

Vallensbæk 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

God brændstoføkonomi også ved småkørsel. Godt overblik ifm. kørsel og ved instrumenter. Rigtig god plads også når man har børn med i bilen. Dejligt med varme i rattet.

Hvad kan forbedres?

Fint med bakkamera, men savner lyd ved for tæt på noget bagved. En anelse for lav ved indstigning.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed SW

Attraction 1.4 T-GDI 140HK (2019)

Klaus Malmberg 

Vallensbæk Strand 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg nyder en dejlig køreglæde ved bl.a at mærke, at bilen ligger godt på vejen, og den minder mig om, hvis jeg er ved at køre over i en "gal" bane. Det er godt, at der er fartpilot, så man kan slappe yderligere af, når man kører. Herudover nyder jeg bilens carplay, så jeg kan skifte frit imellem at høre musik, benytte GPS til at finde frem eller ringe.

Hvad kan forbedres?

Flere gange kan det være svært at komme i bakgear. Herudover er lukning af bagsmæk ikke 100%, men mangler noget touch.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed SW

Comfort 1.4 T-GDI 140HK (2019)

Christian Mailand Hjort 

Ballerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Dct-gearkasse, full led forlygterne, gode sæder, interiørkvalitet, mængde af udstyr.

Hvad kan forbedres?

Støjdæmpning, særligt hjulstøj er ikke godt nok dæmpet. Har hjulpet med skift til mere støjsvage dæk. Benzinpartikelfilter - irriterende at skulle tage den på motorvej en gang i mellem uden et egentlig behov for det.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed 5D

Active 1.0 100HK (2020)

Flemming Tullin 

Ferritslev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 05-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Det er komforten

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed SW

Intro Edition 1.4 T-GDI 140HK Aut. (2019)

Flemming Hansen 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed SW

Intro Edition 1.4 T-GDI 140HK (2019)

Erling Helmer Christoffersen 

Vallensbæk Strand 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed SW

Upgrade 1.6 PHEV 141HK, Aut.  (2020)

Jens Madsen 

Glostrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 16-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Der er et rigtigt godt niveau af rækkevidde på el i forhold til et batteri, der kan oplades ved alm. 220 V på få timer - således at dagligdagen er på el - hvorimod på længere ture så kommer benzin motoren til assistance. Den kører stille og behageligt og er komfortabel selv på længere ture. Det gøres bl.a. behageligt med de mange assistent systemer.

Hvad kan forbedres?

Hvis jeg skulle give et bud til Kia :-) så ville jeg nok have valgt, at bruge deres 1.4 T-GDI i stedet for 1.6 GDI.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Ceed SW

Vision 1.4 T-GDI 140HK Aut.  (2020)

Gazi Er 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Reservehjul plus donkraft med i prisen. KIA-biler må godt være billigere...

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Ny sportslig Ceed
"...er blevet bedre i enhver henseende"
Den sjove koreaner – Kia Ceed
"Ceed er virkelig en positiv overraskelse..."
Alt om den nye Ceed
"...køreegenskaberne har haft topprioritet."

KIA XCeed

Samlet vurdering (4):
Vis

Kia Xceed

Comfort 1.6 CRDI 136HK Aut. (2020)

Per Aagaard Jensen 

Nivå 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 09-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

Kører godt, stille, ligger godt på vejen, kvik og økonomien er ok

Hvad kan forbedres?

Jeg kunne godt tænke mig lidt mere bagagerumsplads. Må købe en større bil næste gang

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Comfort 1.6 CDRI 136HK Aut. (2020)

Allan Petersen 

Kgs. Lyngby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 02-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Flot bil med god siddekomfort, frisk motor m godt optræk, god brændstoføkonomi, rimelige pladsforhold.

Hvad kan forbedres?

For dyr i halvårlig ejerafgift i forhold til mindre økonomisk benzinbil.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Comfort 1.6 CDRI 136HK Aut. (2020)

Lars Valentin Jensen 

Borup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den ligger godt på vejen. Uden at være for hård i affjedringen. Den adaptive fartpilot er super - selv i myldretiden på Køge Bugt Motorvejen. Kvaliteten i kabinen er topklasse.

Hvad kan forbedres?

Opmærksomhedscensoren irriterer mig - selv om jeg har sat den på laveste følsomhed. Jeg kører med en meget let hånd på rattet og i løbet af 20 min på motorvej lykkedes det mig som regel at aktivere den 3 gange. Hvis den så bare kunne deaktiveres - eller slukkede sammen med vognbaneassistenten, så ville det ikke være til gene. Jeg har fortrudt, at jeg ikke tilvalgte nøglefri betjening - men det er jo ikke en fejl ved bilen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia XCeed

Comfort 1.4 T-GDI 140HK (2020)

Allan B. Sørensen 

Vanløse 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 30-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Motoren, gode sæder og et godt udsyn.

Hvad kan forbedres?

Benzin økonomien. Den kører ikke langt på literen. Vi kører mellem 11,8 og 12,3 på literen. (Også når vi køre pænt)

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Masser af substans
"Ægte crossover"
XCeed er x-tremt vellykket
"Den nye Xceed er en meget vellykket model"
Kia XCeed Review
"...it has boot space, infotainment and generous standard equipment on its side..."

KIA ProCeed

Samlet vurdering (5):
Vis

Kia ProCeed

1.6 T-Gdi 204HK GT Aut. (2019)

Tina Valentin Østergaard 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia ProCeed

1.6 T-Gdi 204HK GT Aut. (2019)

Martin Dræby Ebling 

Søborg 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Den kører godt, lyder godt og ser fantastisk ud.

Hvad kan forbedres?

Der er to lygter/glas i forlængelse af blinklysene, som ikke er til noget? Det er åbenlyst at i skulle have lavet dem til blinklys i forlængelse i dem der allerede er. Det ville have fået bilen til at se meget bedre ud.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia ProCeed

1.6 T-Gdi 204HK GT Aut. (2019)

Erik Selck Hartvig 

Slangerup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Man får en følelse at at man kører i en premium bil, den virker mere luksuriøs end tidligere KIA og mere lydløs i kabinen.

Hvad kan forbedres?

Pga. den er blevet mere lydløs kan man så høre små knirke lyde (som godt kan blive lidt irriterende) og dækstøj .

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Proceed 1.0 T-GDI 120HK GT-line

ProCeed (2019)

Finn Werner 

København S 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 08-07-2020

Hvad er godt ved bilen?

At brændstof økonomien i gennemsnit er på 16 Km./l. samt bakkameraet.

Hvad kan forbedres?

Lyset i instrumenterne kunne godt dæmpes mere.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia ProCeed

1.0 T-Gdi 120HK GT-line (2019)

Cindy Nelin 

København SV 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 29-05-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Mere plads i kabinen. Vi overvejer at sælge/bytte, da det er svært at være højere end 170 cm. og have benplads på passagersædet, når autostolen bruges (med IsoFix).

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment
En stationcar som elsker sving
"ProCeed er et friskt indspark..."
KIA racer derudaf
”Rigtig meget for pengene”
ProCeed – når enden er god
"Kia ProCeed må give konkurrenterne i den konservative Golf-klasse noget at tænke over"

KIA Optima

Samlet vurdering (5):
Vis

Kia Optima SW

2.0 PHEV Aut. (2020)

Bent Højgaard 

Allerød 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Flot design og gode køreegenskaber. Og så muligheden for at køre på el i hverdagen uden at blive begrænset ved enkelte længere ture. Kombinationen af el-motor, stationcar og trækkrog til en rimelig pris.

Hvad kan forbedres?

Det store problem er, at klimaanlæget ikke kan betjenes på el! At baggagrummetes gulv ikke er lige hele vejen.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Optima SW

2.0 PHEV Aut. (2020)

Søren Ib Madsen 

Greve 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg er vild med bilens brændstoføkonomi, og at jeg med 25 km til arbejde kan køre frem og tilbage på næsten kun el. Jeg har præsteret at køre hjem i god udendørsvarme med et km tal på 999 uden at slukke noget i bilen.

Hvad kan forbedres?

Jeg synes, at bremserne larmer. Har bedt om at få det udbedret på et service besøg, og det blev også bedre, men det er ikke væk.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Optima SW

2.0 PHEV Aut. (2019)

Palle Holmkvist 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Bagrudespoileren dækker for meget af ruden, så den ikke blive ren ved vask i hal.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Optima SW

2.0 PHEV Aut. (2019)

Maria Wiktoria Karolini 

Kastrup 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Lydsvag, 'flyder' på vejene når man kører, panoramatag, varme i rattet, sikkerhedsudstyr med advarsler, sædeindstilling som selv kører frem og tilbage (genialt, når man ikke er så høj, da man stiger nemmere ud og ind af bilen)

Hvad kan forbedres?

Bagagerummet kunne godt være større, men det var vi opmærksomme på grundet batteriet, da vi købte bilen. De forskellige valg i køredisplayet er ikke altid helt brugervenligt, så det kræver tid at sætte sig ind i, hvor man finder de forskellige ting.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Optima SW

2.0 PHEV Aut. (2019)

Thomas Olsen 

Rødovre 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Meget udstyr, enorm plads ved bagsædet. Flot design. Lækkert at kunne køre op til 60 km på ren el. Keyless.

Hvad kan forbedres?

Sæderne kunne støtte bedre. Gearskiftet er lidt hårdt ind i mellem. Mange bip-lyde. Aflæggeplads foran. Aflæggeplads i bagagerum, ikke engang et sted til at opbevare ladekablet er der. Mangler fodbetjent eller hurtigere reaktion på el-bagklap Auto-hold og eco fra, skal der trykkes på ved hver start. Mangler opvarmning af kabinen, når den står til ladning.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Der er ingen anmeldelser for det valgte segment

Anmeldelser fra medier

Gennemtænkte fremskridt
"Det ville være dumt ikke at overveje en KIA Optima SW"
Fremtidens KIA?
”Det bedste fra begge verdener.”
Test: KIA Optima SW PHEV
"Den kommer nemlig ekstremt veludstyret til en fornuftig pris."

KIA Stonic

Samlet vurdering (10):
Vis

Kia Stonic

Attraction 1.6 CDRI 115HK (2019)

Charlotte Christensen 

Brøndby 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Jeg synes, det er en rigtig pæn og lidt fræk bil at se på, så stadig glad for designet. Så kører den dejligt, jeg kører over 110 km om dagen, synes der god lyd i højtalere og vildt glad for bakkameraet.

Hvad kan forbedres?

Sæder er lidt skidt for mine korte ben, når jeg kører langt, og så skal man helst ikke køre over 115 på motorvej, hvis man vil holde lidt diesel-økonomi.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Stonic

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Niels Paarup 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Stonic

Vision 1.0 T-GDI 120HK Aut. (2019)

Christine Andie Pedersen 

Ishøj 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Designet er for mig helt i top.

Hvad kan forbedres?

Synes sæderne godt kunne være mindre hårde. Den kunne godt ligge noget mere roligt på vejen - og ja, der er ikke så meget plads på bagsæderne.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Stonic

Vision 1.0 T-GDI 120HK Aut. (2019)

Søren Klausen Jespersgaard 

Søborg 

Vil ikke anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Vejkontrol, markeringer i spejle når man er tæt på andre, nedblænding ved modkørende,

Hvad kan forbedres?

Egentlig er den ganske fin, dog syntes jeg, der er sparet på komfort nogle forskelige steder, så som vinduerne. Vinduerne er der kun automatisk ned/oprul i førersiden. Man kan ikke lægge bagsæderne nemt ned, når man står med bagklappen åben, der burde være en udløser i bagagerummet. Optrækket er ringe, selv om bilen har 120 heste, meget sløv når den er kold. Støjer for meget, tror ikke jeg beholder den i 3 år, hvilket er gennemsnittet for biler i mit ejerskab.

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Stonic

Vision 1.0 T-GDI 120HK Aut. (2019)

Michael Radmer 

Frederikssund 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber

Kia Stonic

Vision 1.0 T-GDI 100HK (2019)

Carsten Flis Niebuhr 

Herlev 

Vil anbefale bilen til andre
Dato: 03-06-2020

Hvad er godt ved bilen?

Bilen udsende. Den køre fantastisk.

Hvad kan forbedres?

Design

Komfort

Køreegenskaber